Thursday, September 4, 2008

"WHO'S BEEN SLEEPING IN MY BED"














THESE ARE MORE THAT I FOUND PALLIES! I KNOW PALLIE PETERS & PALLIE KEITH WILL BE LAUGHING NOW, BECAUSE THEY KNOW THAT WHERE THERE ARE PICTURES, POSTERS, AND MOVIE CARDS FROM THIS MOVIE, I WILL FIND THEM! BY THE WAY THE POSTER CLOSEST TO THE TOP IS A FRENCH POSTER. THE OTHERS TOWARD THE BOTTOM ARE ITALIAN AND AMERICAN. ENJOY!

4 comments:

dino martin peters said...

hey pallie terri, ma'am, likes I stand in Dinoawe of your Dinoability to do such Dinointense Dinoresearch to finds so much Dinotreasure from "Who's Been Sleeping In My Bed." Loves the frenchie poster very very Dinomuch...

ATOMIC GEM said...

THANKS PALLIE PETERS! I'M PRETTY SURE YOU WERE SMILING TOO AT THE PASSION I HAVE IN THIS MOVIE, THAT I ACTUALLY CAME UP WITH MORE! I WILL BE POSTING THEM TO THE DINOPAD SOON. THANKS!

Keith said...

Hey pallie Terri. I do have a big smile on my face. Wow! Those are really cool. That is so awesome that you were able to find so many of these. I always love seeing anything with Dino. You did a great job searching around to find all these treasures. I'm proud of ya. These are so cool. I love 'em. Cheers!

ATOMIC GEM said...

THANKS PALLIE KEITH! I APPRECIATE YOU VISITING THE BLOG. THANKS FOR YOUR COMPLIMENTS ON MY FINDS. I WILL BE POSTING ALL OF THEM TO THE PAD PRETTY SOON.