Monday, May 4, 2009

DEAN MARTIN COMMERCIAL "THE BIRDS AND THE BEES" & ARMSTRONG LAMINATE FLOOR AD.

HERE IS AN IMAGE OF DINO IN AN ARMSTRONG LAMINATE AD IN A MAGAZINE.

IT READS: IT ONLY LOOKS LIKE THE REAL THING...ARMSTRONG LAMINATE FLOORS.




PALLIES HERE IS A RECENT COMMERCIAL I ADORE AND JUST HAD TO POST. NOT LONG AGO I RAN ACROSS AN AD ABOUT ARMSTRONG FLOORING AND DEAN MARTIN IN A MAGAZINE. NOW IT'S A MITSUBISHI LANCER COMMERCIAL ON T.V. WITH THE FAMOUS SONG "THE BIRDS AND THE BEES" BY DEAN MARTIN. JUST GOES TO SHOW JUST HOW STRONG A FORCE OUR BELOVED DEAN MARTIN REALLY IS IN THIS WORLD.

4 comments:

Maria Jensen said...

Did you mean that the man on the pichture is Dean ? I don't think it's him... Just some one who looks like him ; )

dino martin peters said...

Hey pallie Terri, wow...never knew 'bout this Dinocommercial...so so totally Dinoawesome....certain to bring more and more pallies to knowin', lovin', and honorin' our Dino....btw, if it is ok with you, just might have to post this Dinocommercial at the ol' Dinoblog...

ATOMIC GEM said...

IT'S TOTALLY O.K. BY ME PALLIE! I WILL SAY ONE THING...LISTENING TO IT CERTAINLY MAKES A MITSUBISHI GALANT LOOK LIKE RACY CORVETTE! HEE HEE!
OH YEAH MARIA...THANKS FOR DROPPIN' BY THE DINO'S DEN. ACTUALLY I DON'T THINK IT'S DINO...MAYBE SOMEONE WHO LOOKS LIKE HIM, OR MAYBE A GREAT ARTIST PAINTING HIS PICTURE. IT'S BEAUTIFUL WHATEVER THE CASE, CAUSE' IT SO RESEMBLES OUR DINO! CHEERS!
DINOGAL

Keith said...

Hey pallie Terri. Thanks for sharing that commercial here. I hadn't seen it before. I loved it. It's cool to hear Dino tunes in commercials.